Despre Noi

Despre Noi

Povestea noastra a inceput din pasiunea de a pune in valoare frumusetea si feminitatea oricarei femei.

Salon de infrumusetare

Povestea noastra

Scopul nostru este de a oferi servicii profesionale de infrumusetare 360° intr-un ambient relaxant, confortabil, elegant si modern, dotata cu aparatura necesara pentru a te rasfata cu cele mai placute sedinte de infrumusetare.

salon Hairmeup - povestea noastra. Scopul nostru este de a oferi servicii profesionale de infrumusetare 360° intr-un ambient relaxant, confortabil, elegant si modern, dotata cu aparatura necesara pentru a te rasfata cu cele mai placute sedinte de infrumusetare.
echipa Hairmeup - Suntem o echipă tânără de profesionişti, specilizata în servicii de înfrumuseţare: frizerie, coafor, manichiură-pedichiură, cosmetica, make-up, tratamente faciale şi masaj.
Despre noi

Echipa HairMeUp

Suntem o echipă tânără de profesionişti, specilizata în servicii de înfrumuseţare: frizerie, coafor, manichiură-pedichiură, cosmetica, make-up, tratamente faciale şi masaj.
Fă-ți și tu un ritual în a ne vizita pentru a redescoperi starea de bine!

Foarte draguta, amabila si muncitoare! Are o atitudine pozitiva, se vede ca ii place ce face si doreste sa isi multumeasca clientii. Raport calitate-pret f bun. Salonul este foarte curat, primitor, atmosfera buna, fetele sunt super ok.
Recenzie salon Hairmeup - Raluca: Salonul este foarte curat, primitor, atmosfera buna, fetele sunt super ok.
Raluca
Bucuresti
Gabriela este un om cu inima calda, emana multă energie buna, lucrează ușor, atent și profesionist. A fost prima vizita și cu siguranța voi reveni din nou și din nou, am plecat super mulțumită de rezultat!
Recenzie salon Hairmeup - Ramona: A fost prima vizita și cu siguranța voi reveni din nou și din nou, am plecat super mulțumită de rezultat!
Ramona
Bucuresti

Valorile noastre

O conditie esentiala a succesului este echipa puternica de langa tine. Acest lucru este dificil de obtinut si in cele mai multe cazuri trebuie sa te lupti pentru a o avea. Increderea, puterea exemplului si munca in echipa sunt ingredientele vitale pentru constructia unei organizatii eficiente. Echipa salonului de infrumusetare HairMeUp a fost conturata pe cateva idei fundamentale: respect, calitate, stabilitate. Adaugati pasiune, comunicare si profesionalism si veti obtine echipa HairMeUp.